Екип

Екип от професионалисти за Вашето добро самочувствие

Татяна Гюмишева

Управител на салон „Дева” и  професионален маникюрист от 17 години, но за всички свои клиенти тя е просто Таня!

За нея това не е само професия, това е начин  на живот, изразяване на нейната личност, чрез изкуство и страст!

През всички тези години тя не спира да се развива и надгражда като професионален маникюрист. Постоянно следи тенденциите и участва във всякакви международни обучения, изложения, състезания и конкурси. В стремежа си да бъде перфектна и да дарява с красота всички, които се докоснат до ръцете й. В резултат на положения труд и страстта към професията Татяна Гюмишева получава всякакви призове и награди от световен мащаб, като успява да завоюва титла „Златни ръце на света” в Италия със спечелено първо място в  категория „Тип – бокс” с картината си на „Айвазовски”. В допълнение със своята авторска  техника „Двойна четка” тя е допринесла за развитието на Найл индустрията .

Таня Караколева

Професионален фризьор от 18 години. Това, с което се занимава е нейното призвание, а нейното призвание е да дарява красота на хората. Още в началото тя е решила да превърне своето хоби в професия. Таня приема всеки свой клиент, пристъпил прага на салон „Дева”, като свой приятел.

През всички тези години тя не спира да работи върху своето усъвършенстване и кариерно развитие като участва в различни международни обучения, семинари, изложения, усвоява много техники и прилага всяка нова тенденция върху клиентите си, така успява да удовлетвори и най – капризните техни желания.

Таня прилага индивидуално отношение към всеки клиент и го консултира адекватно, избира най – правилните техники, за да постигне желания краен резултат.

Услугите, които Таня предлага са както фризьорски, така и козметични.

Магдалена Габарова

Магдалена Габарова – професионален маникюрист
Тя е вашият най- добър консултант, които може да ви посъветва, кой подход е най подходящ за кожата и структурата на ноктите на всеки клиент.
Като част от екипа на салон Дева, работи със същото общо мото” Грижим се както за естетиката така и за здравето на всеки наш клиент”
С удоволствие ще Ви запознае със съвременните технологии и техники, които ще помогнат при избора на цвета и текстурата, които най-добре ще Ви подхождат!
Магдалена Габарова – създава уникален, стилен дизайн, от класически маникюр до креативни техники, независимо дали нокътят е къс или дълъг. Съобразява се с желанията на клиентите, придържа се към стилове – обикновен маникюр, изчистен дизайн и цветове. Акцентира към основни тънкости, които придават оригиналност и красив ефект на нокътя.
Предимствата, които предлага:
Безопасност – работи със стерилни инструменти.

Бързо, качествено, професионално изпълнение на услугата.

Дава гаранция за добре свършена работа.
Следва новите тенденции.
Заложете на професионализма, изберете Магдалена Габарова – професионален маникюрист. Целта на нейната работа е да създаде красив ефект на нокътя, който да надхвърли Вашите очаквания.
При Магдалена Габарова ще получите висококачествена услуга!

Fun Facts

Ние подхождаме индивидуално към всеки клиент според неговите желания и нужди. При нас можете да получите консултация и пълна информация за всяка от предлаганите услуги напълно безплатно.