За нас

Караме Ви да се чувствате добре дошли!

Кои сме ние

За нас професионалният опит е от значение.
Салон „Дева“ е емблематично студио за красота, което съществува от 2007г. и отговаря на най-високите стандарти в своята сфера. Студиото се отличава с безкомпромисно отношение – индивидуално внимание към всеки клиент. За нас е много важен високият професионализъм и качество на услугите.

При нас винаги можете да разчитате на перфектното обслужване от най-добрите професионалисти, консултация и пълна информация за всяка от предлаганите услуги напълно безплатно, приятна и уютна атмосфера, материали от водещи с качественото си марки.

Нашата мисия

Нашата мисия е да подчертаем ВАШАТА красота, чрез НАШИЯ почерк! Ние сме готови и можем да ВИ накараме да се чувствате специални като удовлетворим и най – капризните ВИ желания.

Нашата визия

Салон Дева е различен! Нашият почерк е разпознаваем, защото работим със сърце. Моралният ни и професионален успех се дължи на вашето удовлетворение. Всеки клиент за НАС е специален. Ние не пестим от нашите качества и възможности.

Качество

Ние държим на качеството на обслужване и на продуктите, с които работим, затова използваме Водещи световни марки и не правим компромис във всяко едно отношение. За нас качеството на услугите, които предлагаме  е най – важно.