13
мар.

Коя е най-добрата грижа за вашата коса?

Тенденциите през годините се променят многократно,но красивата и здрава коса никога не излиза от мода! За това ви представяме нов тип терапии за коса и професионалист ,който да ви помогне за избора на най-добрата терапия за Вас.

Искате ли незабавна терапия за вашата коса ? Ние може да ви предложим няколко варианта за грижа.

Ботоксът за коса осигурява ефект на запълване и подсилване на косата. Осигурявайки антиейджинг ефект поддържа младостта на косата.

Ботокс терапията е за : незабавно възстановяване на определени компоненти като начупване, изтощаване, загуба на влажност, деформации след обработка с химически вещества.

Насищането на косата с определени протеини, минерали и комплекси, колаген, естествени киселини осигурява незабавно възстановяване на косата.

КЕРАТИНОВА ТЕРАПИЯ

Кератинат се използва предимно за грижа за изтощена коса и за укрепване на коса от всякакъв тип, която е изтощена, късаща се и капеща, за да придобие тя здравословен вид

Запазете здравият вид на косата си, като и осигорите най-добрата грижа.

Може да се доверите на нашето ново попълнение, което може да направи магия с вашата коса – Маргарита Колева (повече информация за нея в секция ЕКИП)

За да ви бъдем максимално полезни и да си подберете правилната терапия за вашата коса, консултацията е напълно безплатна.

Свържете се с нас на телефон: 0878606140 на адрес: кв. „Клуцохор“, ул. „Бдин“ №2