25
сеп.

ПАЛИТРА ЗА МАНКЮРИСТА – НАЙ-ДОБРИЯТ ПОМОЩНИК

Палитра за маникюриста – най-добрият помощник

Тази красива и многофункционална палитра ще ви помогне да запазите качеството на гел пастите и гел боите за по-дълго време, ще ви помогне да смесвате цветове и вече изкарания материал в нея, да бъде използван до край, защото тя не позволява да се полимеризира материалът. Всички знаем, че когато работим с даден полимер и той е отворен, в него попадат прашинки от въздуха и намалят неговите качества и свойства. С помощта на тази палитра ще използвате продукта (в който сте инвестирали пари) без той да загуби своите свойства и качества, така вашата инвестиция ще бъде правилна, не зависимо от цената на продукта.
Металните дискове, които са в палитрата, върху магнитната дъска, се почистват много лесно със спирт или лакочистител, а свободното пространство, което остава в кутията, е подходящо за работа при техника ” One Stoke” (за набирането на материал на четката и преливки) тя ще ви бъде в ползва при набирането на материал върху четка аеропуфинг  .

Идеята на тази палитра е да използвате цялото количество на материалите, с които работите, без да имате излишен разход, така това бижу ще ви донесе много ползи – бъдете една крачка напред. Потопете се в удобството на професията!

Този безценно необходим помощник, можете да намерите сега в нашият магазин !!!