07
юни

Форми за изграждане „MY DREAM“

Висококачествени форми от PVC материал, за изграждане с гел, акрил и акригел. Черният цвят на формата създава тъмен фон и нокътя се откроява, така добрата видимост ви помага при моделирането на напречния и надлъжния овал. Прозрачната част от формата допринася за по-добра полимеризация на материалите с цвят.
Дизайнът им улеснява професионалиста! Спестява ви време при поставяне на формата при различния овал на линията на усмивката. По този начин правилното поставяне на формата ви отнема много малко време. PVC материала, от който са произведени, прави формата по-твърда и плътна, затова не е нужно да се подлепва централната част. За да бъдат толкова стабилно поставени, спомага и много добрата лепливост на формите (има добро сцепление с кожата).
Ако объркате съединяването на ушичките, не е проблем да разлепите и отново да залепите правилно формата, тя няма да се скъса (подлежи на коригиране). Ако досега сте имали трудности при напасването на формата, с линията на усмивката – това са вашите форми!