14
ное.

Поставка за ръце при маникюр

Скъпи приятели и колеги,

С удоволствие искаме да ви представим нашия нов продукт.  Решихме да направим стойка, която да е максимално удобна и достъпна, и разбира се с дълъг живот и експлоатация.
Това е професионално изработена поставка за ръце, с иновативен дизайн за маникюристи. Тя е изработена от висококачествена кожа, използвана за тапицерия при автомобили  и яхти.  Лесна за почистване,  устойчива при различни почистващи препарати и други видове химии, използвани в салоните.
Нашата цел е да предоставим максимално удобство,  както за нас –маникюристите, така и за нашите клиентите.
Нейните размери са:  височина – 15 см., дължина – 46 см., широчина – 15 см. и височина под стойката – 10.5 см.Височината на стойката ви предоставя възможността да работите ефективно и качествено, с по-малко напрежение при стойката ви на работния процес. Благодарение на тази височина, ръката на клиента е на по-високо ниво и няма нужда вие да се навеждате, както знаете правилната стойка в нашата професия е от голямо значение. (https://beautycenter-deva.com/%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b8%d0%bb%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d1%82%d0%be%d0%b9%d0%ba%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%b8-%d0%bc%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d0%ba%d1%8e%d1%80%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b8/)

Нейният дизайн дава възможност да поставите вашата UV/LED лампа под нея, така спестявате още място на вашия работен плот и удобство за клиента.
Разнообразният избор от цветове на поставката (черно, златисто и бордо) позволява да я съчетаете с вашата визия в салона, за да обзаведете с още едно бижу работното си място.
Стойката е толкова устойчива, че може да издържи тежестта на вашето тяло и да я ползвате и като стол при педикюр.
Подарете си стилно обзавеждане и удобство за вашия салон.
За поръчки може да използвате нашия онлайн магазин www.mydreambg.com  или на телефон  0877 717 843;

Грижете се за здравето и удобството на вас и вашите клиенти!